Camplet
15/3/2023

Camplet telttaperävaunun kokoaminen

Camplet telttaperävaunun kokoaminen

Camplet telttaperävaunun kokoaminen

Camplet on erittäin suosittu telttaperävaunu, joka tarjoaa mukavuutta ja helppoutta retkeilyyn. Telttaperävaunun kokoaminen voi tuntua haastavalta, mutta se onnistuu helposti seuraamalla muutamaa yksinkertaista askelta.

  1. Laita telttaperävaunun runko paikalleenEnsimmäinen vaihe on asettaa telttaperävaunun runko paikalleen. Tämä tapahtuu yleensä vetämällä vaunun runko auki, kunnes se napsahtaa paikalleen.
  2. Kiinnitä telttakangas runkoonSeuraavaksi tulee kiinnittää telttakangas runkoon. Aloita asettamalla kangas rungon päälle ja kiinnitä se paikoilleen telttakepeillä ja tarranauhoilla. Tarkista, että kangas on aseteltu tasaisesti ja oikein päin.
  3. Asenna teltan kepitKolmas vaihe on asentaa teltan kepit. Camplet-telttaperävaunussa on yleensä kaksi keppiä, jotka asennetaan ristiin teltan päälle. Kun kepit ovat paikallaan, ne kiinnitetään telttakepeillä ja tarranauhoilla.
  4. Asenna teltan sivuseinätSeuraavaksi tulee asentaa teltan sivuseinät. Aloita kiinnittämällä sivuseinät keppien päihin ja runkoon tarranauhoilla. Tarkista, että sivuseinät ovat suorassa ja kiinnittyneet tiiviisti.
  5. Kiinnitä lattiaViimeinen vaihe on kiinnittää teltan lattia. Aseta lattia paikalleen ja kiinnitä se telttakepeillä ja tarranauhoilla. Tarkista vielä, että kaikki kiinnitykset ovat tiiviitä ja että teltta on asettunut tasaisesti maahan.

Camplet-telttaperävaunun kokoaminen on helppoa, kun seuraa näitä viittä yksinkertaista vaihetta. Muista myös, että teltan purkaminen tapahtuu päinvastaisessa järjestyksessä. Huolellinen kokoaminen ja purkaminen takaa, että voit nauttia telttaperävaunun mukavuuksista ja helppoudesta retkeillessäsi!

Camplet telttaperävaunun kokoaminen
Tilaa matkavinkit sähköpostiisi
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.