Telttaperävaunu
18/3/2023

Camp-let telttaperävaunu

Camp-let telttaperävaunu

Camplet Passion ylellinen telttavaunu

Camp-let on telttaperävaunu, joka on suunniteltu tarjoamaan mukava telttailukokemus ilman suurta vaivaa pystyttämisestä ja purkamisesta. Camp-let on tanskalaisen Outwell-yhtiön valmistama ja se on saavuttanut suosiota ympäri maailmaa.

Camp-let koostuu kevyestä perävaunusta, joka on varustettu laadukkaalla teltalla, joka on helppo pystyttää. Teltta on suunniteltu tarjoamaan tilaa jopa kuudelle hengelle, ja se sisältää kaksi makuuhuonetta, joissa on mukavat patjat. Teltassa on myös tilava oleskelutila, jossa on pöytä ja tuolit sekä keittiötila, jossa kokkaaminen käy kätevästi.

Camp-let on suunniteltu helposti kuljetettavaksi ja varastoitavaksi. Telttailuvaunu voidaan taittaa kokoon ja se mahtuu pieneen tilaan. Camp-let on myös suunniteltu kestäväksi, joten se kestää hyvin ulkoilman erilaisia olosuhteita.

Camp-letin suosio johtuu sen helppoudesta ja mukavuudesta. Se on erinomainen vaihtoehto perheille ja ryhmille, jotka haluavat nauttia telttailusta ilman suurta vaivaa. Camp-letin avulla voit nauttia luonnosta ja telttailusta mukavasti ja huolettomasti.

Mukavat makuuhuoneet, joissa on 4 vuodepaikkaa

Kompaktissa mutta tilavassa telttaperävaunussa on vakiona 4 vuodepaikkaa kahdessa makuuhuoneessa, joissa on mukavat vaahtomuovipatjat. Molemmissa makuuhuoneissa on ainutlaatuiset tuuletusvaihtoehdot, hyttysverkot ja pimennysverhot.

Toisessa makuuhuoneessa voit muuntaa patjan jalkopään älykkääksi sohvaksi, jossa on tilaa kahdelle.

Tekniset tiedot:

- Kokonaispituus (mm) 3335

- Leveys (mm) 1550

- Korkeus (mm) 990

- Majoitusosan pituus (mm) 2230

- Yksiakselinen

- Seisontajarru: ei

Massatiedot

- Omamassa (kg) 500

- Tieliikenteessä suurin sallittu kokonaismassa (kg) 500

Camp-let telttaperävaunu
Tilaa matkavinkit sähköpostiisi
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.